family

family

CERITA TUKUL ......

Lama tak cerita pasal TUKUL ni kan, hampir setahun dah TUKUL Melawati ni dah beroperasi so far Alhamdulillah.....baik dan berjalan lancar....




Peluang untuk menjadi ahli kepada TUKUL.....siapa siapa yang teringin nak jadi member...silalah tinggalkan Nama, alamat, contact no...di ruangan komen...nanti pihak TUKUL akan menghantar kan kad keahlian kepada yang berkenaan...antara keistimewaan yang diberikan kepada ahli TUKUL adalah seperti mendapat special discount, special tips on DIY, dapat menyertai aktiviti TUKUL dan bermacam lagi.....Kad TUKUL boleh digunakan di semua TUKUL BUTIK LOGAM.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih