family

family

HERO MALAYA AT TUKUL KID'S CORNER

Bapak-bapak budak at TUKUL Kid's Corner

Hero Malaya.....

ENCIK NOOR ADLI....WELCOME TO THE BOARD


Encik Adli....merupakan ...pendatang baru...di TUKUL....beliau baru sahaja pulang dari Indonesia ...setelah 10 tahun bertugas disana....merupakan pakar dalam bidang eksport market.....

Encik Adli will handle our new department Business Development and International Trade....Welcome to the Board......


TUKUL KIDS CORNER



TUKUL KIDS CORNER IN TUKUL BUTIK LOGAM


Tukul Kids Corner ni saja je kita buat camni....tujuannya bila ada customer dok bawak anak-anal untuk membeli barang disini maka...anak-anak tu boleh le port kat sini...adalah toy sikit boleh buat colouring ke.......so tak delah ngacau mak apak dia nak membeli barang kan....hehehe tapi time takda customer....orang besor pun boleh lepak situ....

NGAJI QURAN

Farhana dah mulakan pengajian Al-Quran dia sekarang...bersama Hj. Zainal...kira Atok angkat dia lah tu....pakcik ni rajin melayan dia....

H2

Berangan aku nak pakai kereta ni.......so far yang ramai pakai kereta ni..kalau kat Malaysia ni kalau tak politician....pemegang AP.......


Besar bagak gila kereta ni.................

BERSANTAI-SANTAI DI HUJUNG MINGGU

Hari Ahad, teringin nak makan mee kari.....so bawak lah dua perempuan kecik ni...abangnya dah bujang tak mau nye nak ikut.....dok rumah ...


Aktiviti pertama ..lunch di Food Republic..food court di Pavilion......


Dah kenyang...maka merayau-rayau jap...kat area food court ni ....


On the way back singgah jap kat TUKUL Melawati...budak perempuan kecik dua orang ni nak main colouring2 pulak kat TUKUL Kids Corner ni.....

Haaaa alang-alang ada kat TUKUL Melawati meh aku introduce kan dua staff kat sini..yang sebelah kiri aku tu namanya Naha...Outlet Manager dan yang belah kanan tu pulak Asraff..mereka akan melayan anda semasa anda bershopping di sini........






SELAMAT HARIJADI SITI NURFARHANA.......

HAPPY BIRTHDAY SITI NURFARHANA ......YANG KE LIMA TAHUN........






BUAH HATI.....

Takda cerita...hebat....cuma terasa amat bahagia bila berada dengan 2 budak prempuan ni..........




TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL NOW OPEN...SILA LAH DATANG BERAMAI-RAMAI


Tukul Butik Logam SACC Mall sudah dibuka.....sila lah kesana .....Outlet Manager disana EN YAZID MANSOR.....





Lebih kurang TUKUL Butik Logam Taman Melawati je barang2 yang ada disitu.....sila-silalah kesana ye....




About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih