family

family

ONE MORE DAY TO GO...TUKUL SACC MALL SHAH ALAM

1ST JULY 2009.....TUKUL SACC MALL, SHAH ALAM AKAN DIBUKA INSYAALLAH

TV9 AT TUKUL (BEHIND THE SCENES)

Hari ni....25th June 2009, TV9 ada buat interview di TUKUL seperti biasa partner aku...Suhaimy merupakan CEO TUKUL, jadi tukang karut aka spokesman for TUKUL....topic interview....BRANDING....TUKUL.....Branding.....

Apa pendapat Encik Suhaimy...........

Senyum simpul Puan Shireen kita....Human Resource Director aka wife to Suhaimy......

Ada rehearsal soalan-soalan yang nak ditanya dulu tu....

Ok.....camera ....action............

Orang shooting kat depan bro ni dok sengeh kat belakang Asraff Crew TUKUL Melawati

Habisss dah shooting...minggu ni aku berkampung di TUKUL Melawati....supervisor aku..kat sini ada di TUKUL Shah Alam...dok busy setup outlet sana.....

Shooting TV9 ni, untuk satu segmen dalam berita TV9.....segmen khas untuk usahawan Bumiputra....tak silap aku akan on air next Friday.....




PENGAWAS SEKOLAH

Anak bujang aku si Muhammad Alif Farhan beria benar nak jadi pengawas sekolah...........aku ada bagi tau ...orang selalu tak suka kat pengawas ni....tapi dia hendak juga.....pandai-pandai la labi....yang penting jalan kan tugas pengawas dengan baik.....

Dah macam orang kerja ofis pun ada mamat ni kan................

SELAMAT HARI BAPA............

Kepada semua bapa2...SELAMAT HARI BAPA........sebenarnya bukan hari ni je hari2 pun boleh celebrate hari bapa...................................hari ibu....................hari anak-anak......

ANAK-ANAK DI TUKUL MELAWATI




Dah dua tiga hari ni aku busy siket....sampai dengan anak-anak pun macam dah tak sempat...bila balik masing-masing dah tidur....so petang tadi aku balik dari ofis singgah jap kat rumah aku angkut mereka-mereka tu ke TUKUL Melawati...

Diorang suka lepak sini...ada TUKUL Kids Corner.....

TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL WILL BE OPEN 1ST JULY 2009 (PART 3)

Kerja pemasangan racking....



Selepas ni kerja-kerja memasukkan stock selepas ini....

TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL WILL BE OPEN 1ST JULY 2009 (PART 2)

Kerja-kerja pemasangan floor board di TUKUL BUTIK LOGAM di SACC Mall.......





TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL WILL BE OPEN 1ST JULY 2009

InsyaAllah kalau di izinkan .....TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL..akan dibuka pada 1st July 2009....Buat masa ni, process renovation...sedang dijalankan....

Disebabkan TUKUL kali ni di buka dalam shopping mall.....maka hal2 berkaitan dengan renovation terpaksa dijalankan selepas pukul 10.00 malam.........
Projek ni seperti biasa dijaga oleh Mr. Faroul.......our Project Manager.......(tidur ke buat kerja ni)

HAZE..................JERUBU.......................




Nampak gaya masalah jerubu...datang balik makin teruk dua tiga hari ni.....sapa2 yang ada semput-ampus.....sure tak selesa........

SEJUK MATA MEMANDANG LAGI

Masih cerita kat Kedah tu ari......maklum lah aku ni kampung mana ada sawah...pokok getah banyak lah...sekali-sekala dapat tengok sawah padi ni....sejuk mata memandang.....lagi...


SEJUK MATA MEMANDANG

Pemandangan yang menyejukkan mata di Pendang Lake Resort...




TUKUL BUTIK LOGAM OPENING SOON IN PENDANG KEDAH


TUKUL Butik Logam akan dibuka di Pendang, Kedah .....on the 1st July 2009...Awal bulan tu hari aku, Suhaimy and Shahid ada disana...........................pemasangan sticker....untuk TUKUL image....

Kami bertolak kesana pada hari Ahad...31/5/2009...pukul 1 pagi...dan sampai di sana pukul 6 pagi kita ikut jalan lama.....

Ni lah rupanya TUKUL Pendang.....haaaa kalau nak tau kedai ni tengah2 sawah....


TUKUL FAMILY GATHERING




Sabtu lepas 30/5/2009....semua staff TUKUL berkonvoi ke Pusat Ikan Bakar Pantai Remis

Kita berkumpul kat TOL Setia Alam, dalam 10 buah kereta berderet-deret nak pi makan ikan bakar..

Bertungkus-lumus memilih segala ikan, udang, ketam, sotong dan segala macam lagi...

Bila perut dah kenyang sebelum balik tu seperti biasalah....posing ramai...untuk kenang-kenangan....

Aktiviti ni untuk merapatkan lagi silaturrahim antara staff2 TUKUL........




TUKUL KIDS







Gambar2 ni diambil semasa dalam perjalanan ke TUKUL Family Gathering

TUKUL NEW WEBPAGE.....

TUKUL NEW WEBPAGE............................................

BARU BALIK DARI KEDAH

Berada di Pendang....dari 1-2 hb Jun 2009...............TUKUL Kedah.........

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih