family

family

FARHANA'S SPORT DAY......

Ahad lepas di Tadika Aman Ceria.....sekolah si Farhana....



LAMA TAK UPDATE ....INTERNET CONNECTION SLOW ....

Lama tak update blog seluar jeans nih....internet connection...agak kureng opis atau pun rumah...lagi pun sekarang ni busy siket la......

1st June...ni aku akan ke Alor Setar....insyaAllah....

TUKUL BUTIK LOGAM @ SACC MALL OPENING SOON

Tukul Butik Logam....akan dibuka di SACC Mall, Shah Alam, kini dalam process renovatioon........

TRANSFORMASI........

Aku dah tak boleh tahan ....masalahnya kalau aku start gunting rambut aku....maka dari panjang rambut aku tu sampai kontot abis....semalam aku tak boleh tahan terus aku gonjengkan rambut aku....



Dari December 2008....till now.....

Kesian anak aku yang bongsu si Farhaneez.....sejak dia di lahirkan masa tu memang lah aku ni rambut aku ni panjang je......tiba-tiba semalam aku balik dia tengok aku dah kontot rambut....tercengang-cengang dia.......agaknya dalam hati dia cakap....apa yang lain bapak aku nih......transformasi la tu kunun............

BERLEPAK SANTAI BERSAMA CIK PUAN FARIDAH

Malam minggu yang lepas.....aku dating dengan Cik Puan Faridah di Old Town White Cofee Taman Melati...depan MRR2 hiway tu..lama dah aku tak berdua-duaan dengan dia selalu ada je askar2 join sekali...so malam tadi lepak berdua......seronok jugak....berbual-bual macam-macam cerita....

Time ni dah dekat 2 pagi tapi masih ramai orang lepak-lepak lagi...




TUKUL AND KL VIKING

Awal-awal posting dulu ada aku cerita pasal cousin aku yang ada team bola....KL Viking....team bola yang mana pemainnya mat saleh Denmark yang duduk di Malaysia ni......sekarang team tu ada pemain baru....Suhaimy partner aku....haaaaaaaaaaaaaaaa.......dan TUKUL merupakan satu daripada sponsor untuk team tu......

Sabtu lepas team ni ada game....lawannya adalah Liverpool Supporter Club....dan KL Viking Menang....2-1



LINDA TAGGED LAGI

Agak sibuk kebelakangan ni, maka kurang lah masa untuk meng"update" blog seluar jeans nih....Cik Adik Manis Linda ni ada tagged aku pasal macamana rupa wallet dan apa yang ada dalam wallet aku tuh............

1. Snap gambar wallet dalam dan luar....camana rupanya

Ha ni rupanya wallet aku.....

Rupa dalam wallet aku.....

2.  Introduce your wallet, apa brand mana beli...

Hahahaha..... takda brand la wallet aku....dan takda dijual dimana-mana pun sebab dapat free....WD40 bagi....cuma siapa yang jadi dealer WD40 jer boleh dapat kekekekeke....

3.  Tunjukkan apa yang ada dalam wallet tu....

Dalam wallet aku cuma ada

  1. Kad pengenalan
  2. Lesen memandu
  3. Business Card
  4. Cash RM38.00
Aku memang tak da ATM card , Credit card...atau segala kad2 yang lain.......hemh jangan tanya kenapa....dah dekat lima tahun aku hidup tanpa card yang boleh mengeluarkan duit tu....

So Cik Linda....ni le rupa wallet saya..........


DUA BERADIK

Waktu-waktu biasa dua beradik ni jarang mesra macam ni, bergaduh je


Pelukan mesra cuma dapat dilihat masa diorang tido.....

BUTIK LOGAM TUKUL TAMAN MELAWATI.... DAY 1

Impian kami dari TUKUL untuk menjdaikan TUKUL new image sudah tercapai doakan lah kejayaan kami.......

Ecehceh.....posing lebeh nampak......

Next TUKUL insyaAllah...in Alor Setar...Seremban 2....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih