family

family

MARAH......MARAH......NAIK DARAH....



Aku bukan lah seorang yang mudah marah.....tapi kalau dah lebih memang aku akan naik darah...terjadi pada hari ni...aku naik hangen pasal seorang staff aku...yang mana aku simpan kemarahan selama ini...dengan membebel secara "joking".......untuk meredakan marah aku....tapi hari ni aku terus luahkan kemarahan aku dengan suara yang paling tinggi pitchingnya...aku rasa jeritan aku tu boleh terdengar sehingga ke kawasan warehouse aku.....this the 2nd time i am yelling at my staff in 2 years time...1st time dulu aku ngamok sebab staff aku curi duit......this time pasal tak nak dengar cakap...dengan memberi berbagai-bagai alasan........instruction tak nak dengar ...lebih pada try to pass the responbility to other staff........

Tapi kan, lepas marah-marah tu, aku ketawa....sebab aku tanya balik pasal apa lah tiba-tiba aku marah sangat........

4 comments:

lily lotus said...

alamak! bos dah marahlah..hehe..cool down naa

*ayu the sun* said...

ui..sabar bang.. sabaaarr...

AbnormalSuam said...

uihhhh... kagum! kagum! kagum!

Aku, walaupun lepas marah, aku boleh bergelak tawa semula, jawabnya lepas tu, kerja tak jadi ler... silap-silap, staff bawah tak yah buat kerja, sebab aku yang akan buat semuanya... pastu masing-masing pakat ler pi cari kerja lain...

shada JD said...

wuiii..one thing saya paling takut nak keje is kene marah.
kene marah dgn mak ok lagi tp dgn boss rasa mcm takutnyaaaaaaaaaa..

abis takkan sampai tua kerepot nak belajar je kan?

i'm not ready to workkkk..takut!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih