family

family

PROJEK TUKAR KEPALA PAIP

Paip bilik air tingkat bawah rumah aku ni dah mula "leaking" tutup tapi tetap keluar airnya...


Ni paip lama yang dah buat hal...

Ni paip baru ....two way type satu paip biasa yang bawah tu aku sambung dengan bidet...

Benda alah ni amat diperlukan bila tukar kepala paip....nama commercialnya pipe sealer tape...maka takda lah air meleleh ..sebab benda ni buat kan paip tu jadi ketat...

Haa kat situ lah letaknya pipe sealer tape tu....

Siap dah.....tapi gambar bidet lupa pulak nak snap...tapi prosesnya sama....cantikkan bib tap ni...haaa boleh didapati di TUKUL Butik Logam...........



No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih