family

family

FIRST TIME IN HER LIFE .....POTONG RAMBUT....



Last Sunday ....1st time aku bawak Farhana potong rambut....tapi....potong sikit je lah dalam 3 inci ...sebab rambutnya dah panjang sangat mencecah punggung....Farhana komplen...."ayah ....kakak nak buang air besar susah lah....rambut ni...potong lah ye" . Dia ajak aku potong lama dah since last 2 mths....tapi sebab aku sayang lah pulak tengok rambut kerinting tu nak dipotong........

Gambar tak clear....pakai handphone jer......

3 comments:

ArELeEz said...

ayah dia potong rambut, mesti la anak dia nak ikut jejak langkah ayah gak kan.. ;)

lily lotus said...

oh..panjangnya rambut dia!

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

areleez-betullah tu yang sebenarnya pun....

lily-sejak lahir tak pernah potong tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih