family

family

LEPAK DI KASSIM MUSTAFA

Sepatutnya aku pergi open house nun di Ampang sana...ada dua rumah..tapi..ada member cakap jalan jammed nak kesana....aku memang rasa lapar sangat dah....aku suggest kat Cik Puan Faridah ...apa kata kita lepak kat Doraisamy sana ada restoran Kassim Mustafa...boleh layan nasi kandar...jawaban standard Cik Puan...boleh je, jom kita....

Sampai awal dalam 8.30, tak ramai lagi la orang kat sana....sekali sekala lepak tengah town ni best gak....cuma yang lecehnya budak perempuan kecik 2 orang ni...terlompat-lompat...terkinja-kinja...tak leh nak lepak lama....


Farhana .....seperti biasa dengan kueh kegemaran dia...kuey tiaw

Nasi Lemak brand Kassim Mustafa






Dah siap makan ye....jom kita snap2 gambar......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih