family

family

LAST DAY OF HARI RAYA AT TUKUL


Last day of bulan Syawal...baru lah sempat nak buat makan2 kat opis TUKUL ni...ialah nak tunggu semua yang menjalankan ibadat puasa 6 settle.....acara makan-makan kita buat secara potluck je...tiap-tiap staff bawak makanan sendiri....sampai terlebih-lebih lah pulak makanan...

Barisan makanan .....rezeki....Alhamdulillah..

Semua tunggu boss-boss TUKUL turun baru start makan di mulai dengan bacaan doa oleh Tuan Haji Suhaimy.

Serang....................

Haaa meriah dengan makanan....

Half way thru.....

Masih makan lagi....

Kaum ibu bergosip disudut yang lain...

Mr Project Manager aka Farouk...dalam keadaan kekenyangan

Lalu pengsan......akibat terlebih makan

1 comment:

atty's said...

meriah nampak nya ..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih