family

family




Lama tak berposing-posing satu family, saja lepak makan luar lepas buka puasa yang ringan-ringan di rumah..baru makan yang berat2 diluar...kali ni makan di Hainan Station di Ampang Point...boleh lah not bad the food cuma aku seperti biasa di bulan puasa ni agak kurang selera makan makanan yang berat-berat ni....

Sebelum makanan sampai aku snap-snap lah gambar mereka-mereka ni...








Lepas makan aku pi Ampang Point jap pi cari baju raya si Farhan...dah pandai nak berfesyen anakbujang aku ni.....

4 comments:

atty's said...

omey je ..budak pompuan ni..leh buek menantu ?

selamat hari raya& maaf zahir & batin.

kaklia said...

sedap ke makan kat situ zek...makan nasi ayam ek...

ZUE'z said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI EN ZEK.... LAMA X JENGUK UMAH NI...

lil^RED799 said...

SAMAT RARAYE ABG ZAIDI N FAMILY :)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih