family

family

SEKARANG NI ZAMAN ORANG JUAL KAIN TUDUNG YA

Staff aku dua orang Fara dan Noran dah join venture meniaga kain tudung and accessories...untuk kaum wanita..ohh ye la nak musim raya dah....sapa nak order...nak ...tengok gambar...boleh la pi kat blog ni........

1 comment:

atty's said...

selamat menyambut ramadhan ..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih