family

family

SEARCH DIAWAN BIRU

Aku antara peminat tegar SEARCH ni.......membesar dengan lagu mereka, maka jarang ketinggalan dengan konsert-konsert mereka....maka konsert Di Awan Biru ku kira merupakan konsert rock terakhir bagi aku......tapi amat lah mengecewakan.....
  1. Konsert patut mula pukul 8.45, Search mula berada di pentas pukul 10.00...orang2 otai macam aku ni sure dah lembik menunggu...maka...anti climax lah....alasan jalan sesak...bukan ke patut Search sudah patut bersiap sedia dengan hal2 yang macam ni
  2. Sound system ala-ala funfair......tak berbaloi dengan harga tiket......
  3. Pemilihan lagu yang agak mengecewakan.....
Walaupun demam aku masih berasak-asak kesana....

6 comments:

lily lotus said...

astaga ye ke...

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

lily....lebih kurang camtu lah lily mengikut pengamatan saya...

Dakjaat™ said...

lepas ni bek ko jangan pergi .. ape la sangat konsert terakhir..

*ayu* said...

ya rabbi.....sampai gitu sekali...
but minat punya pasal kaaann...

Alamfanacinta said...

Ish ish...
Trok la kann buat cmni..
Ade gk tbace dieorg ckp sound system mmg hancurr..Hadoiii laaa..

kaklia said...

nasib baik ahkak tak pegi u...kalo tak mau naik darah tinggi i...ahakss...start pukul 10 ek...tu time tido aku tuh....hahaha...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih