family

family

TUKUL KIDS CORNER



TUKUL KIDS CORNER IN TUKUL BUTIK LOGAM


Tukul Kids Corner ni saja je kita buat camni....tujuannya bila ada customer dok bawak anak-anal untuk membeli barang disini maka...anak-anak tu boleh le port kat sini...adalah toy sikit boleh buat colouring ke.......so tak delah ngacau mak apak dia nak membeli barang kan....hehehe tapi time takda customer....orang besor pun boleh lepak situ....

2 comments:

lily lotus said...

wah bestnya kalau my kids pergi kompem takmo balik :D

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

Lily...terima kasih...sudi-sudi la ke tukul

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih