family

family

TV9 AT TUKUL (BEHIND THE SCENES)

Hari ni....25th June 2009, TV9 ada buat interview di TUKUL seperti biasa partner aku...Suhaimy merupakan CEO TUKUL, jadi tukang karut aka spokesman for TUKUL....topic interview....BRANDING....TUKUL.....Branding.....

Apa pendapat Encik Suhaimy...........

Senyum simpul Puan Shireen kita....Human Resource Director aka wife to Suhaimy......

Ada rehearsal soalan-soalan yang nak ditanya dulu tu....

Ok.....camera ....action............

Orang shooting kat depan bro ni dok sengeh kat belakang Asraff Crew TUKUL Melawati

Habisss dah shooting...minggu ni aku berkampung di TUKUL Melawati....supervisor aku..kat sini ada di TUKUL Shah Alam...dok busy setup outlet sana.....

Shooting TV9 ni, untuk satu segmen dalam berita TV9.....segmen khas untuk usahawan Bumiputra....tak silap aku akan on air next Friday.....




1 comment:

ArELeEz said...

waa.. gud2! semoge usahawan bumiputra trus maju & maju lagik! aminn.. insyaallahh..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih