family

family

TUKUL FAMILY GATHERING




Sabtu lepas 30/5/2009....semua staff TUKUL berkonvoi ke Pusat Ikan Bakar Pantai Remis

Kita berkumpul kat TOL Setia Alam, dalam 10 buah kereta berderet-deret nak pi makan ikan bakar..

Bertungkus-lumus memilih segala ikan, udang, ketam, sotong dan segala macam lagi...

Bila perut dah kenyang sebelum balik tu seperti biasalah....posing ramai...untuk kenang-kenangan....

Aktiviti ni untuk merapatkan lagi silaturrahim antara staff2 TUKUL........




3 comments:

atty's said...

beshnya konvoi reramai makan ikan bakar..

Jehan Najib said...

TUKUL ni bukan ke kedai hardware kat blk umah saya kat Kajang Perdana tu kan?

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

atty....memang best sekali-sekala berkonvoi tu....

Jehan Najib.....ha betul lah tapi tu TUKUL yang ist generation...sekarang kita dah upgrade new version of tukul...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih