family

family

LAMA TAK UPDATE ....INTERNET CONNECTION SLOW ....

Lama tak update blog seluar jeans nih....internet connection...agak kureng opis atau pun rumah...lagi pun sekarang ni busy siket la......

1st June...ni aku akan ke Alor Setar....insyaAllah....

2 comments:

ArELeEz said...

slamat ke alor setar..! ;)

Wangi74 said...

Ari ahad aritu kat seremban cari hardware shop kebykkannya tutup nasib ada tukul's..I nak beli cangkul dengan ntah apa-apa dawai..nak bwk KL nak korek lobang nak tanam pokok..heheh nasib TUKUL bukak hari Ahad..ya bagus sekalik:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih