family

family

BERLEPAK SANTAI BERSAMA CIK PUAN FARIDAH

Malam minggu yang lepas.....aku dating dengan Cik Puan Faridah di Old Town White Cofee Taman Melati...depan MRR2 hiway tu..lama dah aku tak berdua-duaan dengan dia selalu ada je askar2 join sekali...so malam tadi lepak berdua......seronok jugak....berbual-bual macam-macam cerita....

Time ni dah dekat 2 pagi tapi masih ramai orang lepak-lepak lagi...




3 comments:

Wangi74 said...

Bila nak jumpa ni tokey..dah setahun dah say adok KL ni dah ha..hehehe.Comellah budak 2 orang tu..very cute dua beradik berpelukkan..ni yang berkobar2 nak anak perempuan lagi ni ha..

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

ha tu la mem....agak bz siket lately ni nanti kita plan lah....ha bagus tu nak tambah rakyat jelata tu....hehehehe

Blogger said...

Searching for the Ultimate Dating Website? Create an account to find your perfect match.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih