family

family

RACKING INSTALLATION......CHECKED

Hal2 pemasangan rack untuk TUKUL Outlet sudah selesai........tomorrow.......penghantaran stock pula....TUKUL Retail Team akan berkampung disini....................

Siap sudah.....................................



3 comments:

Gina said...
This comment has been removed by the author.
Gina said...

Nice concept..rasanya pernah nampak your outlet nie kat Melawati..tak sabar nak tggu openingnya..BTW, I think your daughter and my son pegi sekolah yang sama la..Tadika Aman Ceria..they all akan ke Chocolate Factory kan?

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

Thanks Gina....ha tu la my wife ada ckp tu ari......mungkin dia pergi lah tu....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih