family

family

MASIH BERTUNGKUS LUMUS.............

Masih lagi dalam memproses memasukkan stock kedalam TUKUL Taman Melawati...adoi...kita mengejar masa ni.....15th April 2009...sempat ke?????

Apa yang di cari tuh........??

Kira jangan tak kira........

Masih banyak lagi ni yang belum settle......ni

Yang ni aku yang susun.....dari zaman TUKUL dia Ampang lagi benda ni lah yang paling aku suka susun....

Ni...antara yang dah settle..............besok sambung balik.....



1 comment:

Gina said...

Tak sabar nak tggu a new concept hardware stor nie bukak..selama nie asyik pegi ACE Hardware aje..sekali-sekala nak jugak tolong member

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih