family

family

TAG DARI BONDAROCK

Jarang dapat tag2 cam gini.....tengah dok baca blog BONDAROCK ni baru perasan dia ada tag menda2 nih.....cubalah buat yek...

1. SEJAUHMANA ANDA MENGENALI PASANGAN ANDA?

   Hemh dah 16 tahun hidup bersama….rasanya sama dah faham and sama-sama masih mencari lagi      kot

 

2. ANTARA HARTA..RUPA..DAN AGAMA MANA SATU PILIHAN ANDA?

Harta dan Ugama…bila banyak harta secara otomatik Nampak cantik ..rasanya

 

3.KALAU TERPAKSA MEMILIH?PASANGAN ATAU KELUARGA ANDA?

APA PILIHAN ANDA?

Keluarga dulu lah…..mak apak dulu baru pasangan......

 

4.NYATAKAN 'CINTA' DALAM PENGERTIAN ANDA?

Cinta kena praktis and keep cari sesuatu yang baru dia antara pasangan…kalau tak boring….hemh aku boleh lah dikatakan cinta lepas kahwin....

 


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih