family

family

OFFICE EXPANSION

Ofice aku dah siap renovationnya...kecil2 lan jer...buat disscusion room and susun2 hal2 wiring jer...dah ada 12 orang dah kat atas ofis nih.......

Bilik discussion yang ala2 comel jer....nak panggil meeting room macam tak cukup besar je...

Kat warehouse bawah kita tambah platform racking.....barang dah berterabur kat bawah tu...maka bila ada racking baru ni....berseri-serilah sikit rupa warehouse ni....

Bertungkus-lumus installer racking ni memasang rack.......


1 comment:

kaklia said...

wahhh.....makin berseri2 ofis...bagus2...doa kan u ols berjaya....amin...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih