family

family

ADIK

Haaaaa....tak pernah aku post muka adik aku kat blog ni kan.....dia datang ngan family dia ke rumah aku last weekend....so riuh rendah lah rumah aku hari tu.......


Nora....atau dikenali dengan mesra dikalangan murid-muridnya Cikgu Nora....heheheh dah cikgu so orang panggil lah cikgu kan......


Mentang2 lah dia cikgu sampai datang rumah aku pun dok check exam murid2 dia....

1 comment:

kaklia said...

bukan senang keje cikgu kan....keje sekolah pun bawak balik rumah....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih