family

family

TUKUL AT MELAWATI????

Sebenarnya hajat nak buka TUKUL Outlet ni kat Bangi Seksyen 7 nun...tak kesampaian...disebabkan masalah "teknikal" maka terpaksa tukar lokasi....hampir pasti di Taman Melawati..baru tadi tengok2 kedai tu...insyaAllah dua tiga hari ni akan di "confirm"kan tempat tu dengan property agent tu...mungkin ambil masa 2 minggu hinnga sebulan untuk proses renovasi tu...

Alahai merah menyala lah pulak kedai ni.....kalau ada rezeki kita akan transform kedai nih..

2 comments:

Dakjaat™ said...

merah takleh ke zaidi? its look very funky gak .. hehehe!

ke TUKUL nak colour trademarknya kuning tu gak?

Zaidi Zainal said...

dAKJAAT...Tukul ada corporate image dia sendiri...so kena ikut la tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih