family

family

SATURDAY 14/2/09...LAST DAY FOR NURUL....JALAN-JALAN CARI MAKAN

Staff TUKUL Nurul Izwati...baru sebulan jer join...dah resign....dapat offer kerja dengan SUK Negeri Sembilan...haa dapat kerja gomen....sebenarnya tak sangat berminat nak kerja disitu..tapi atas permintaan ibunya yang mahu dia bekerja di Seremban..tapi dont worry Nurul, rezeki ada dimana-mana...insyaAllah...semoga berjaya....

Haaa tu lah Nurul...hemh manis orangnya

Hari Sabtu ni jugak lah aku...dengan Suhaimy pusing2...jalan2 kat KL cari barang sikit....almaklum lah minggu selepas ni kita akan sibuk untuk TUKUL new outlet...yang akan dibuka di Taman Melawati......

Lokasi pertama Maju Junction...pi kedai kamera...cari camera baru...nak kena tambah satu lagi kamera....untuk company...alah just beli digital camera biasa aje...

Haaa sempat lah aku mencuba camera baru...Canon IXUS 80IS

Pastu kita pi Bukit Bintang...nak tengok handphone kot2 ada yang berkenan kat Low Yatt Plaza malas pulak nak drive so kita menapak pi station monorail....sejak ada monorail ni la kan ni lah 1st time aku ngan Suhaimy nak try naik.....maklumlah jarang dah pusing2 tengah KL ni....

Sampai station Bukit Bintang kita menapak je lah ke Low Yatt.....dah macam tourist lah pulak...dalam pada tu aku dok perati kan perangai orang2 kat area Bukit Bintang nih...sederet kedai kat situ dok offer urut...mcm2 urut dari urut kaki sampai ler ....aku rasa lah, yang tukang offer tu pun lain macam jer .....

Tak tukar handphone pun aku.....mahal pulak rasanya...lagipun...handphone aku elok lagi cuma body dia dah teruk sangat rupanya maka aku tukar body jer lah.....terus nampak macam baru...tapi bila berjalan kat Low Yatt ni memang selera nak beli barang ni..tiba2 jadi tinggi...banyak godaan tu......sabar je lah....

Turun dari Low Yatt tiba2 ada amoi promoter dok hulur benda ni....katanya sempena Valentine Day...peh....macam menggalakkan pulak....guna benda ni tak kira lah macamana pun kena nikah dulu beb....

On the way balik ke stesen monorail Bukit Bintang ni.....terkejut aku tengok ramai nye budak2 dalam belasan tahun je paling tua pun aku rasa dalam 15-16 tahun jer tu..dok melepak kat area ni...hemh yang sedihnya 95% mengikut mata aku, "orang kita" jer.....

1 comment:

kaklia said...

ronda2 kl nampakk...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih