family

family

PINGGAN CORELLE

Cik Puan Manis dah balik Malaysia....hari tu dia dok kat Newcastle, Australia....husband dia ada kerja kat Malaysia maka ikut husband lah kan...sebelum balik tu hari, aku (Cik Puan Farida sebenarnya) ada pesan belikan pinggan Corelle kat dia.....murah sikit kat sana....


Hehehehe bila pinggan tu dah keluar dari kotak tu...ada orang pulak yang masuk dalam kotak tu..

1 comment:

kaklia said...

cantik pinggan....akak pun ada barang gak dgn dia, ntah bila ada masa nak gi jumpa tak tau lah...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih