family

family

KURANG BAHAN...LAH PULAK

Dua tiga minggu nih...kurang lah pulak nak hapdet..cerita...bukan pasal apa...camera Project Manager aku si Farouk tu pakai...so dengan secara otomatis nya takda mood nak bercerita...amik gambo pakai handphone tak best lah pulak...kira nak tangkap satu lagi camera ni....apa bagus yek...

2 comments:

Dakjaat™ said...

oit zaidi ..

ko pun busy gak ke?? ..
huhuhu! ;p

visit my friends site n drop some comment for him/her

http://siongberantai.blogspot.com

thank you .. =)

kaklia said...

kalo citer tak de gambar mcm tak best je kan....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih