family

family

DEMAM

Dari cuti Chinese New Year sampai ni hari Farhan do bercuti.....lepas CNY dia masih tak kesekolah lagi...kena demam panas.....doctor bagi MC 3 hari....hari ni nak kesekolah ...bila bangun pagi tengok badannya dah berbinti-bintik...hemh kena demam campak pulak dia....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih