family

family

BUSY DAN SANTAI PART 2

Entry lepas tunjuk staff2 TUKUL yang opis nya nun dia atas warehouse.....sekarang kita turun bawah pulak......

Ini Mr. Tan....sorang lagi kaki pukul profesional....hehehe dia sebenarnya kita nya Sales Consultant....


Serious je bro ni buat kerja.....ni Encik Redzuan....polis simpanan.....hehehe Retail Unit Executive..hal2 barang2 kat TUKUL outlet ni dia yang in-charge....


Main game ka apa tu??? Ni Encik Zaini....Warehouse Operation Executive.....


Yang baju biru ni Faez....yang kepala kena tampal tu Sazalin.....kitanya pilot tu....aka driver...

Sapa lah lagi lum ada dalam gambo ni yek.....kalau sempat nanti...akan ditempek kemudian...

2 comments:

lily lotus said...

wah..gigih2 sume..diorg perasan tak u captured pics diorg??

cHaDacHaDa said...

kaki pukul muahahahaha!

kaki TUKUL la bang!
baru cara sket.
kang org yg jenis skip baca ingat ni blog along bukit beluntung zelo intelest.

abg ptt buat tagline:
"Kami bukan kaki pukul.Kami adalah Tukul!Percaya kepada TUKUL!T-U-K-U-L!"

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih