family

family

MAXIS BROADBAND AND DEMAM

Frust malam tadi nak online tiba2 tak leh masuk......maka call lah customer service MAXIS Broadband....alamak kena potong rupanya....lupa bayor...nasib baik aku tak marah2 kat Makcik Maxis tu.....besok after ofis dgn segera aku....membayor....


Malam ni (Jumaat) patutnya aku ada hal ngan Suhaimy, tapi cancelled last minute...so rehat je kat rumah...badan pun tak berapa sihat...masih demam...tapi rasa nak jumpa sorang kawan ni ajak lah lepak sat kat NZ tapi...at the same time kepala cenoneng....maka balik lah aku lepas kena secawan nescafe....

Aduh pening nya kepala ...badan pun sakit2.......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih