family

family

KUEH TART KAK LIA

Kak Lia.....salah sorang kawan blogger....terer wohhh buat kueh tart...ni pun Cik Puan Manis yang bagi tau kat aku tu hari.....haaa maka...Cik Puan Farida aku ni peminat kueh tart berkata....bulan tak raya Kak Lia tak buat ke kueh raya.......maka Kak Lia kata ikut mood....kalau ada mood dia buat....langsung Kak Lia sms , Zek (cuma Kak Lia je panggil aku Zek tau...) kueh tart dah siap esok jumpa kat TESCO Ampang....haaaa......jumpa lah aku ngan Kak Lia........

Haaa Kak Lia.....dah setengah balang dah kita belasah kueh tart ni.....sodap.......mengikut citarasa kita ni......hehehehe

Lupa bawak camera lak masa lepak kat Kluang station tu...tapi Kak Lia ada snap gambor...


2 comments:

kaklia said...

syukur lah kalo u n family suka. lain org lain citarasa kan...nti akak taruk gambar pertemuan kita kat blog akak ek...

Zaidi said...

Satu balang dah abis dah kak.....dah bukak yg 2nd tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih