family

family

KEMATIAN

Dua hari tak meng "update" blog ni....demam pun ye..pastu...ada kematian....nenek kepada Puan Farida yang entry terdahulu aku cerita dia sakit tu dah pun pulang ke rahmatullah..sakit tua...semalam pada pukul 2 petang di Hospital Ampang....

Dalam demam2 ni aku gi lah jugak ke hospital....semuga rohnya di cucuri rahmat..Ameeennnnn

2 comments:

kaklia said...

takziah ye zek....:(

lily lotus said...

salam takziah buat pn. faridah n family

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih