family

family

FINE TUNED ON TUKUL BUTIK LOGAM CONCEPT

Beberapa bulan lepas aku ada letak satu entry pasal TUKUL Outlet punya konsep....kali ni kita mintak salah seorang concept designer bagi fine tuned sikit itu konsep......amacam ada menarik ka?


Design asal (Gambar atas Perspective View..gambar bawah side view)



New proposed design

InsyaAllah kalau semuanya berjalan lancar, kerja2 renovation akan dimulakan selepas Chinese New Year ni....Ameeeeenn....




6 comments:

kaklia said...

kedai kalu bersih tersusun mesti org suka masuk kan....

oRanGeLiLY said...

waaaahhhhh..mcm kemas ajeee. bagus2

Wangi74 said...

Good on you.Ok kedai Tukul ni haritu masuk beli cat..baguslah budak yang melayan tu pun very helpful:)Keep good work 'tukulan'!.

lil^RED799 said...

tak puas hati betulla....
since i forst visit abg zaidi punye blog...
this tukul logo seems very familiar... but i cudnt remember where did i see it before...
haih... takpe takpe... sambung balik pk...

Zaidi Zainal said...

Kak Lia - memang kali nih concept bersih habis2 san

Orangelily- Dan konsep bersih habis2 san

Cik Puan - Make sure pekerja nanti bg servis bagus

Lilred-Haa ada satu branch kat kajang perdana...and nampak kat tv kot ahaks.....

Blogger said...

Compare Genuine Designer Handbags Online.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih