family

family

FARHAN DAH TINGKATAN SATU DAH

Tahun 2009...anak lelaki aku dah masuk ke sekolah menengah dah.....Form 1....besar dah dia..ni hari dia dia ada orientation day...kat sekolah...

Budak sekarang kena pakai neck tie ke sekolah.....zaman aku dulu pengawas je lah kan..sekolah rendah dulu dia pakai neck tie jugak...tapi jenis tie yang main cangkuk je kat colar baju tuh..naik menengah kena ikat sendiri so..nasib baik apak dia pernah pakai neck tie zaman kerja dulu...

So malam tadi aku memberi kursus kat dia cara2 mengikat tie ....hemh hensem gak anak bujang aku hih....hehehehe


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih