family

family

AKTIVITI PERTAMA DI HARI PERTAMA DITAHUN 2009

Hari ni cuti umum maka ada ajakan dari Cik Puan Farida utk breakfast di luar....faberet place dia Nasi Lemak Kampung Pandan....Menu nya biasa lah kan....Nasi Lemak dan Lontong.........



Lepas makan...budak-budak ni sibuk nak pi playground kat situ...kena layan lah jap...

Heheheh muka mak dan apak yang boring tunggu anak puas main dulu kat playground tuh....
 

6 comments:

Dakjaat™ said...

zaidi .. ko ni papa yang garang ek? muke cam nak telan jer anak2 dok lama main kat situ .. dengan aku2 sekali takut tengok rupe ko tu .. wakakakakakkaa! ;p ada la muke gengster kampung pinang sebatang .. ;p

Diana-k said...

aaaaaaaaa mukee anak yg garang ikut muke papa dier yg garang,..hikss..

Zaidi Zainal said...

Dakjaat-Muka je garang...tak garang mana pun...lagi pun tengah panas tu..tu yang muka berkerut..

Diana K-hehehe ye la kot...anak bapak tu...

lily lotus said...

haha..takpelah bkn selalu

vimmiyasmin said...

Bang Zaidi
ini kat WIRAWATI ke ? isk iskk cam kenal jer tempat makan ni?
lenkali jom kita lepak makan sesama kat Pasar Muhibbah Nirwarna nak tak ?

Zaidi Zainal said...

vimmiyasmin-ha betul la tu ni kat wirawati tu....boleh je kalau nak lepak kat situ

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih