family

family

TUKANG VS TUKUL

TUKUL dah ada competitor .....TUKANG...at the same time TUKUL nya customer kita ada juga supply barang pada TUKANG....cantik kedai dia ...konsep Kedah...hijau kuning.......cantik susunan kedai ni.....


Suka aku tengok kedai ni...bersih dan tersusun....kedai ni letaknya di Seksyen 3 Bangi..........

5 comments:

kaklia said...

hi zek...pekabor....lawa lah kedai nih....:)

POT said...

kuning sangat la....hijau kuning tanahku..negeri kedah negeriku..hehehehe
cantik ada CCTV tak?

Wangi74 said...

Ni kedai TUKUL gak ke apa..apa maksud competitor ke gimmick jek ni boss

Zaidi Zainal said...

Cik Puan Manis - Kedai ni dia pakai nama TUKANG mem......another brand lah kiranya but at the same time kita supply jugak barang kat dia....and jadi competitor lah utk TUKUL....bukan gimmick memang betul ada kat Sec 3 bangi

kak lia-sihat je kak

Dakjaat™ said...

bisnes sihat .. saingan pun sihat. tapi yang peliknya Tukul supply barang kepada Tukang .. kenapa Tukang takleh minta supplier yang lain? Sebab Tukul hanya satu2 kedai Hardware yang ada?.. jadi asasnya masih lagi pada Tukul? .. arhhh! pening .. hahahahaha! :P

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih