family

family

TAMBAH DEPARTMENT TAMBAH STAFF

Dalam keadaan ekonomi yang agak meruncing ni...aku dan partner2 aku...cuba melawan arus...ouch......company banyak dah lay-off pekerja2 nya...tapi kita nak menambahkan department and pekerja2 by next year....cubit pipi sikit....ok...aku tak mimpi ni...adooii ....budget2 ada 8-9 orang lagi staff akan di ambil utk tahun 2009......doakan lah mimpi jadi kenyataan.....



About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih