family

family

TADAK CERITA MENARIK LA....

Apahal tah 2, 3 hari ni macam suram je suasana...nak update entry pun dok terpikir-pikir apa dia cerita hebat ni hari....hemh tadak.......Pi blog kawan2 pun macam lambat je updatenya mungkin holiday mood kot......Aku pun sambil ber"ym" ngan kawan2 sambil buat budget la utk 2009 ...peh macam Minister of Finance lak aku...hehehehe...

Warehouse aku pun dah siap dikemas....stock take pun dah settle.....maklum la orang pompuan jadi Store Manager..maka teliti and kemas lah kan.....



Haaa ....kemas kan..kan kan.....

4 comments:

kaklia said...

untung lah u dpt staff bagus...boleh lah bos kasi naik gaji dia kan...heeee....

pearlEJ said...

mmg semua org tengah mood bercuti nih bang.. hehehe...

ArELeEz said...

owhh.. terornye mengemas! bley kemas umah kite x? F.O.C, ok x? hiks2..

oRanGeLiLY said...

aihh..pompuan mmg kemas..hehehhehe..termasukla saye. hiks

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih