family

family

STAFF resigned lagi?????

Macam kena baling bom....tengah aku short handed kat sini....Store Manager aku Puan Noran tu nak resigned la pulak....adoi katanya....jauh perjalanan dari rumah kesini....hemh........hilang mood terus aku tapi.....nak buat camana ....hidup & bisnes kena di teruskan...bagus juga dia dah settle kan macam2 hal kat warehouse ni....adoiiiii....tarik napas dalam2....and...jalan balik semula..........



Tapi takda lah dia bagi surat resigned tu macam ni...ni saja letak...untuk menghiburkan hati...

1 comment:

lily lotus said...

pekerja dtg n pergi..camtulah bisneskan..harap2 u cpt2 dpt pengganti..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih