family

family

SEPERTI BIASA BILA CUTI HUJUNG TAHUN BANYAK KENDURI KAHWIN

Seperti biasa bila cuti sekolah ujung tahun ni sure banyak kenduri kahwin yang nak kena pergi ni.

Hari n aku ke Pusat Komuniti Lembah Pantai...ayah saudara pada Suhaimy ada buat kenduri untuk anak lelaki dia...yang lepas aku tak datang....tapi kali ni aku kena datang sebab ni anak dia yang last buat kenduri ni....tak da lah aku snap gambar kat kenduri ni...hehehehe aku snap gambar anak beranak sebelum aku gi sana je....Farhan not in the pic as usual....dia dah bujang tak nak ikut aku dah...jadi dia tolong aku snap gambar je lah..


So tu je lah aktiviti aku ni hari.....cuaca cantik tapi bahang jer....

2 comments:

ArELeEz said...

tul tu! xmenang tangan nak attend sume.

oRanGeLiLY said...

comel nye budak berdua tuh..bagaikan puteri

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih