family

family

PUBLIC HOLIDAY TAPI ADA KERJA KENA BUAT

Hari ni Selangor public holiday....Hari Keputeraan Sultan Selangor....staff2 aku semua cuti la kan...ambil kesempatan waktu cuti am Selangor ni pi settle hal MOF ngan Suhaimy......asalnya aku nak upah jer orang buat benda2 ni...hemh dia charge sampai RM3,000.00.....wo mahal tuh   aku rasa.......... bila cukup semua document..pi kat kaunter took us about 10 minutes je...campur duit petrol..tol ke Putrajaya....dalam RM50 je tu pun berlebih la petrol tu


Reach at Ministry of Finance Building at 12.00 noon.....lenggang je suasana sini...


Lepas ambik nombor...tunggu pun dalam 3 minit je lebih kurang pastu buat payment settle...

Dalam pukul 12.20 tghari aku gerak ke Bangi.........................




3 comments:

POT said...

Kerajaan sekarang memang sudah diupgradekan, cuma rakyat jer tak nampak?
Tapi tak semua department...btol tak?

Wangi74 said...

Wah..pantas eh

lily lotus said...

wahh..cepat gitu..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih