family

family

MOUNTAIN BIKE YANG DAH BERKARAT

Akhirnya mountain bike aku yang dah berzaman aku tak guna tu kuserah kan pada Farhan.....kelakar anak bujang aku nih...masa kecik dulu tak minat naik basikal.....bila dah besar panjang ni baru pandai naik basikal.....


Seronok budak tu dapat basikal yang memang dah lama tersadai ni....nak kontrol hensem sangat baru sekarang pandai naik basikal....

1 comment:

Dakjaat™ said...

hehee! zaman umur masih remaja jer giler layan basikal .. siap upgrade ini itu .. tapi kini? .. ntah kemana kerangka basikal tu .. huhuhuhuuhuh!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih