family

family

MASIH STAFF RESIGNED LAGI

Wah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  resigned lagi staff aku....kali ni sales staff pulak....bukan dia resigned sebenarnya tapi di resigned kan oleh Director of Sales kita Encik Azhar....tak performed...dah tiga bulan kerja ....claim je lebih sales nya yilekkk....so memang dah bagi term and condition kalau masih...tarak apa2 kena berhenti la...



Rabu nih ada 7 orang candidates akan datang interview...........................




3 comments:

oRanGeLiLY said...

wahhh.pemberhentian beramai2. pengambilan pon bramai2

lily lotus said...

semoga sukses!

plug2pin said...

nak tanya kat sini lah sbb tak tahu nak letak pertanyaan kat ner..
yg pasal cat kete tu, agak2 kalau kete sedan, berapa yek kalau nak cat satu kereta ngan warna hitam? brp hari kena tinggal kete? term payment camner? nak cat kete ajatnya ni..sakit mata dok tgk cat dia dah rosak.
thanks

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih