family

family

IKAN TERUBUK BAKAR BERLADA

Beberapa hari lepas, Cik Puan Farida ada try buat Ikan Terubuk Bakar berlada....sebenarnya idea ni datang bila dok baca EJ nya blog dia dok makan ikan ni kat satu tempat tu.....


Haaa tu dia...sedap lah jugak....psssssttttt...Cik Puan Farida skrg kalau masak sekarang ni sedap je di tekak aku ni...

4 comments:

Wangi74 said...

terubuk ni kan banyak tulang kan..

azila said...

sdp kan!!!ayoyoooo tp,sgt2 mls nk belek2 tulang dia tu.....

helmi said...

goreng pon sodap bro!!

azila said...

i hv 1 suggestion,apa kata kak ida buat blog jugak,esp. resepi2 dia yg mabeles tu???sng skit i nk refer ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih