family

family

HARI TERAKHIR DI TAHUN 2008

Hari terakhir di ofis di tahun 2008....dapat panggilan dari ofis lawyer...pasal nak sign aggreement...ada projek besor nih...and last day untuk staff aku...Puan Noran...a very good staff...aku pesan kalau rasa nak kerja balik dengan TUKUL di persilakan.....

Aku, Noran dan Azhar.....

3 comments:

Dakjaat™ said...

pekerja yg bagus mmg sukar dicari ... pekerja yang malas nak mampos berlambak2 nak mintak kerja pastu kerja cam taik ...

E.I.M [echo india mike] ::: 9W2EIM said...

thank bang zaidi...ni bro yang rambut pjg tu kan??? sempoi bro..salam kenal gak..pasni leh lepak same kot..heheheh aritu takut nk tegur bro...


pergh....sempoi la blog bro....hehehe

Wangi74 said...

Salam Tokey,sorry tak sepat nak reply sms..aah thanks erk..i tanya ms loi psl service tax tu nnti dia ceckkan.Wah..project besar eh..good on you mate!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih