family

family

TAGGED.....1ST TIME NIH

1. The person who last tag you is:
~ Si dia nih

2. Your relationship with him/her is:
~ Aku baca blog dia, dia baca blog aku.

3. Your five impression of him/her:
~ a) nice blog b) nice blog c) nice blog d) nice blog e) nice blog

4. The most memorable thing he/she had done for you:
~ Aku baca blog dia, dia baca blog aku.

5. The most memorable thing he/she had said to you:
~ Salam 2 u

6. If he/she become your lover, you will:
~My wife sure hangin lah....

7. If he/she become your lover, thing he/she has to improve on will be:
~ My wife still hangin ....

8. If he/she become your enemy, you will:
~ Dont fight with enemy u joint them.....then there will be no enemy....(boleh ka)

9. If he/she become your enemy, the reason will be:
~There is no reason

10. The most desired thing you want to do for him/her now is:
~ Merapat kan tali silaturrohim

11. Your overall impression of him/her is:
~ Baik hati dia ni

12. How you think people around you will feel about you?
~ Mat Rock mana dia nih......

13. The characters you love of yourself are:
~ Positive thinking

14. On the contrary, the characters you hate yourself are:
~ Cepat boring

15. The most ideal person you want to be is:
~ My family

16. For people that care and like you, say something to them:
~ Semuga panjang umur murah rezeki

17. Pass this quiz to 10 persons that you wished to know how they feel about you :
~ a) Cik Puan Manis 
b) Kak Lia c) Orangelily d) Cik Puan EJ e) Kawan kat Brunei ni....
   5 ja yang terpikir buat masa nih...

18. Who is no. 6 having relationship with?
~ Si Polan bin Si Polan

19. Is no. 9 a male or female:
~ Under construction

20. What is no. 2 studying about?
~ Mari memasak bersama Kak Lia

21. When was the last time you had a chat with no. 3?
~ Dalam mimpi 3 tahun yang lepas but i think not her lah...silap orang...

22. What kind of music band does no. 8 like?
~ DDC Band  (Dung-dung ChehBand)

23. Does no. 1 have any siblings?
~ ade.

24. Will you woo no. 3? why?
~ Nop....hormat orang...

25. How about no.7?
~ Beckham ke

26. Is no. 4 single?
~ Cik Puan tu.....

27. What is the surname of no. 5?
~ Apa punya soalan la...

28. What’s the hobby of no. 4?
~ kalau tengok blog dia lah kan....makan...makan...makan

29. Does no. 5 and 9 get along well?
~ Mathematic questions?????

30. Where is no. 2 studying at?
~ Primary and 2ndary school + some colleges 

31. Talk something casually about no. 1:
~ very strong woman......

32. Have you tried developing feelings for no. 8?
~ ada ong ka tu number

33. Where does no. 9 live at?
~ nearby je

34. What colour does no. 4 like?
~ Not sure...

35. Are no. 5 and 1 best friend?
~ sedara dalam Islam

There’s No 36 to 39 -
~ maybe not enough memories..

40. Does no. 1 have any pets?
~ Hemmmmhhh

41. Is no. 7 the sexiest person in the world?
~ No 7 is Beckham....sexy ke dia

42. What is no. 10 doing now?
~ behind no 9...

Aku di tagged oleh Si Dia ni terima kasih macam nak jawab soalan kertas bocor jer ni....

3 comments:

Wangi74 said...

Panjangnya nak di jawap...mahu seharian ni..hehehe

kaklia said...

tu lah manis...kalo jwb sambil mkn koci, berpeket2 koci dah abis, soklan tak abis2 jawab...hehehehe...

CLEO said...

manyak sorry inci..tak tau mcm mana nak jawap tagged tu hehe.. nak mintak izin untuk mengundur diri dari menjawap soalan2 tu bole tak? hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih