family

family

SAMBUNGAN DARI HOUSE WARMING

Dengan berkobar-kobarnya aku ni tadi nak kerumah sahabat yang nak buat house warming tu...peh sekali sampai sana...punya ramai lah orang....so aku, Suhaimy and Azhar just lepak kat khemah luar rumah jer...family kita semua masuk dalam rumah...hari pun dah gelap nak hujan...aku pun tanya pada Suhaimy....peh ramainya orang.....mana tak ramainya...ni kan rumah orang popular.....hahahaa....baru perasan ni kan rumah pelakon terbaik lelaki Festival Filem Malaysia yang lepas.........selang beberapa minit....hujan turun dengan lebatnya...siap dengan petir guruh sampai 2. 3 kali trip elektrik kat situ....ada lah dalam sejam aku dok kat situ pastu Suhaimy kata kita kena gerak nih...nak tunggu hujan berhenti bila nih....maka berhujan lah aku gi ngambik kereta di parking.....malam sebelum tu memang lah aku dah rasa mcm nak demam sebab siangnya aku dah kena hujan....maka kuyup lah aku...wet look...hehehehe....tak sempat lah aku snap gambar masa tu sebab cuaca yang tak mengizinkan......

Hari ni aku tak ke ofis ...demam huhuhu....dan entry kali ni takdo gambo...

3 comments:

oRanGeLiLY said...

uikkk..demam? kesiannye
tp musykil. demam bulih bertenet ekkk?hehe

Zaidi Zainal said...

Orangelily hehehe...boleh ja...sambil baring pastu tak yah ambik cuti...atau mc....tak larat kerja dok je kat rumah

azila said...

adakah umah rosyam nor *wink* *wink*

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih