family

family

MINGGU YANG MELETIHKAN

Minggu ni agak meletih kan.....dari hari Selasa tu hari kita dok melayan tetamu kita dari Indonesia....dua team sebenarnya datang dari sana.....PT Hawk principal TUKUL dari Jakarta dan PT Indo Prima dari Surabaya...bakal principal TUKUL.

Minggu ni banyaklah berjalan bawak diorang pusing jumpa customer TUKUL....hari2 sampai rumah dekat pukul 1 pagi...tadi petang pukul 4.00 diorang baru balik ke Indonesia...rasa rindu pulak kat anak2 aku....

Tadi tengahari mertua aku datang.....hemh rindu kat cucu dia lah tu....cucu kesayangan diorang ....Farhan....langsung lah dia bawak balik si Farhan balik ke Nilai....ni memang antara aktiviti Farhan di cuti sekolah....maka tinggalah Farhana dan Farhaneez......

Maka malamnya, aku takda mood nak makan rumah ...ajak Puan Faridah makan luar...sebenarnya still takda selera tapi keluar je lah aku....SECRET RECEIPE hemh boleh la.....


Sebenarnya tak de idea nak makan apa ...Puan Farida pun teringin nak makan sini kira ok la..


Farhana ni sebenarnya tak berapa sihat....kesian aku kat dia...makan pun tak selera..tapi posing tetap.........


Farhaneez sekarang dah mula nakal....

Hilang lah rindu kat anak2 ni....ingat besok nak lepak lagi dengan diorang.......


3 comments:

cHaDacHaDa said...

imut banget anak kamu bang zaidi!

kok busy mulu!
oh,bisnis makin kencang ya?
alhamdulillah!

ngomong indo saya!

ahahahaha.

*tune balik to BM*

cHaDacHaDa said...
This comment has been removed by the author.
Zaidi Zainal said...

hahahaha neng.....enak sekali ya kamu ngomong bahasa indon...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih