family

family

MAT BANGLA

Entry yang lepas2 aku ada cerita pasal sorang Bangla ni kerja kat warehouse ni....rupanya  dua kali 5 jer....dah pandai komplen2.....adoi susah juga nak cari orang kerja ni....dah lah cakap ngan dia ni macam itik ngan ayam...BM pun tak tahu...English pun tak paham.....adoooiiiiii.....kesian store supervisor aku tuh kena selalu lah check balik kerja2 dia....jadi perjalan kerja agak tergendala lah selalu

5 comments:

kaklia said...

hi zek, pekabor? lama tak nyembang. staff problem ke....biasa lah tu kann...bos2 nyer masalah...

zaidi Zainal said...

kabor baik kaklia....cuma bz siket lately ni....hem tu lah ada masalah staff skrg ni

Wangi74 said...

La..baru puji aritu..hehehe dah buat hal..you ambik dia thru agent ke apa tokey..leh tukar orang tak?

zaidi Zainal said...

dia komplen kat immediate boss dia je lah kat I dia tak berani.. tu ha i ambik thru agent tu...boleh tukar

ArELeEz said...

announcement2!! anda tlh ditag! ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih