family

family

HAPPY BIRTHDAY.......AQIL

Petang Sabtu lepas...aku pergi Birthday Party anak pada one of my best friend...Fadzli...anak dia ...Aqil..nama penuh aku tak ingat...dah setahun umur dia.....Aqil ni kanak-kanak istimewa ....dia dilahirkan tak dapat melihat dunia ni...tapi nampak cerdik budak ni....Happy Birthday Aqil.....


Tu dia Aqil...yang gambar bawah tu ayah dan ibunya...Fadzli dan Ezleen...


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih