family

family

FRONTERA AZHAR

Haaaa....kereta partner aku dah jadi hitam berkilat baru jer.....siap di cat...sama kaler ngan Kenari aku............



Pastu nak buat iklan nih......sapa yang nak cat kereta jangan lah segan-segan contact pakcik ye....


1 comment:

lily lotus said...

hitam itu menawan ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih